Autogarage Amsterdam

  1. Autogarage Amsterdam /

  2. Autobanden /

  3. De voordelen van autoverzekeringen vergelijken /

De voordelen van autoverzekeringen vergelijken

Je kent het vast wel, heb je net een nieuwe auto gekocht en dan komt het. De vraag waar verzeker ik mijn auto, welke dekking moet ik kiezen, welke verzekeraar en natuurlijk wie is het goedkoopste?

Nu zijn er natuurlijk tal van verzekeraars en vergelijkingssites. Wist je dat maar liefst 75% van de mensen eerst onderzoek doet voor ze een verzekering afsluiten. En 94% dat via een online platform doet nee? Kijk dan ook zeker eens op Overstappen.nl. Natuurlijk hebben ze als eerste jouw standaard gegevens nodig om zo de beste vergelijking te maken met de bijbehorende premies, kortingen en eventueel andere zaken.

Welke gegevens heeft een verzekeraar nodig?

Bij het afsluiten van een verzekering heeft een verzekeraar natuurlijk gegevens nodig alvorens te kunnen kijken welke verzekering bij jouw past.

Denk hierbij aan onder andere:

- Je postcode

- Je geboortedatum

- Kenteken en/of meldcode van het voertuig dat je wilt gaan verzekeren

- Eventuele schadevrije jaren die je opgebouwd hebt

Nadat de verzekeraar deze gegevens heeft en je voorkeur van het soort verzekering dat wilt gaan afsluiten gaan ze je een aanbieding doen met de bijbehorende premie. De hoogte van de premie is afhankelijk van een aantal zaken.

Denk hierbij aan onder andere:

-        Je leeftijd en eventuele schade vrij jaren. Beginnende bestuurders betalen doorgaans iets meer premie.

-        Hoeveel km je per jaar denkt te gaan rijden. Hoe minder je rijd hoe minder kans op schade dus een lagere premie

-        Je adres en postcode. In grote steden betaal je vaak iets meer premie omdat het verkeer er drukker is

-        Het type wagen dat je wilt verzekeren. Snellere uitvoeringen met veel vermogen hebben kans op meer ongelukken dus een iets hogere premie

Waarom kiezen voor Overstappen.nl?

Deze vergelijkingssite is compleet onafhankelijk en biedt een breed scala aan verzekeraars die je simpel zelf kan vergelijken. Daarnaast als je via deze aanbieder je verzekering afsluit zei tevens als tussenpersoon fungeren en nog vele andere voordelen, dus twee vliegen in één klap.

Waar betalen ze hun kosten dan van hoor ik je denken? Simpel ze krijgen een vergoeding van de verzekeraar welke verzekeraar je ook maar kiest. Kies je dus voor bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, dan krijgen ze hiervoor een vergoeding. Dat kost jou verder niks en je bent verzekerd van de laagste prijs, het beste advies en belangrijker nog een verzekering die bij jou persoonlijke situatie past. Dus neem gerust eens een kijkje en wanneer je dat wil kun je jouw auto direct verzekeren via Overstappen.nl.

Contact Autogarage Amsterdam

Autogarage Amsterdam
E.

Autogarage Amsterdam sitemap - Autogarage Amsterdam links